Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g10g15kcal1.6g0.3g0.9g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g3.3g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g2.6g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g47kcal3.6g1g3.4g0g
Valittu annoskoko16g23kcal1.8g0.5g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.9g0.3g0.9g0g
Arvot/100g100g144kcal11g3.1g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070