Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 14g18kcal3.1g0g0.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g41kcal6.2g0.6g1.2g0g
Valittu annoskoko16g20kcal3.1g0.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal1.6g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g125kcal19.1g1.9g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286