Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli, tuore2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)2g3.5kcal0g0.1g0.3g0.1g
Tomaatti, tuore3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g7.8g27kcal0.9g5.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g65kcal1.8g12g0.8g0.2g
Valittu annoskoko16g33kcal0.9g6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.5g3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g200kcal5.5g36.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=37760