Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)4.1g8.6kcal1g0g0.5g0g
Ruohosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale2.1g7kcal0.5g0g0.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g6.8g4.7kcal0.1g1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g44kcal3.2g2.2g2.2g0g
Valittu annoskoko16g22kcal1.6g1.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.8g0.6g0.6g0g
Arvot/100g100g136kcal9.9g6.8g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576