Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia9g13kcal1.6g0g0.7g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)0.8g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.4g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g37kcal3.8g1.2g1.6g0g
Valittu annoskoko16g18kcal1.9g0.6g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal1g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g112kcal11.7g3.7g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112