Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g3.5g12kcal0.9g0.1g0.9g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g0.9g3.7kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät4.9g4.9kcal0.8g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g45kcal4g1.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko16g23kcal2g0.7g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g139kcal12.3g4.3g7.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779