Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka3.8g11kcal0.4g2.3g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g23kcal0.8g4.6g0.2g1.2g
Valittu annoskoko16g11kcal0.4g2.3g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.2g1.2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g70kcal2.4g14g0.6g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742