Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.9g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Porkkanaraaste 200g4.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Tomusokeri 1dl=60g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 2.3g6.7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g93kcal1.4g11g4.8g0.6g
Valittu annoskoko17g47kcal0.7g5.5g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g23kcal0.4g2.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g282kcal4.2g33.3g14.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696