Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g8.9g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g4g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g34kcal1.4g3.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko16g17kcal0.7g1.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.4g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g105kcal4.3g10.4g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219