Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g3.2g1.9kcal0g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g29kcal2g2g1g0.2g
Valittu annoskoko16g15kcal1g1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g88kcal6.1g6.1g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661