Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g4.3g12kcal0.1g3.2g0g0.3g
Saksanpähkinä 10g65kcal1.4g0.3g6.2g1.5g
Kookoshiutale 1.7g11kcal0.1g0.1g1.1g0.3g
Hunaja 0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g180kcal3.2g8.6g14.6g4.2g
Valittu annoskoko16g90kcal1.6g4.3g7.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna8g45kcal0.8g2.2g3.7g1.1g
Arvot/100g100g549kcal9.8g26.2g44.5g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742