Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g5.6g14kcal0.3g0.2g1.3g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2.2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi1.9g8.4kcal0.1g1.1g0.4g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.8g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g99kcal1.6g8.6g6.4g0.2g
Valittu annoskoko16g50kcal0.8g4.3g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g25kcal0.4g2.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g303kcal4.9g26.2g19.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387039