Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 3.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Nauris 2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 0.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g20kcal1g1.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko16g10kcal0.5g0.7g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g61kcal3.1g4.3g2.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713