Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4.5g16kcal0.6g3.2g0.1g0.2g
Kookoshiutale 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0.1g
Hasselpähkinä 0.8g4.9kcal0.1g0g0.5g0.1g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)2.2g11kcal0.1g1.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g116kcal2.2g16.8g4.4g0.8g
Valittu annoskoko16g58kcal1.1g8.4g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g29kcal0.6g4.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g355kcal6.7g51.5g13.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316