Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)2.7g9kcal0.4g1.7g0.1g0.2g
Paistijauheliha, snellman3.9g6.6kcal0.5g0g0.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.8g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g1g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g55kcal3.2g4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko16g28kcal1.6g2g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.8g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g169kcal9.8g12.3g8.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334