Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 2.3g7.2kcal0.6g0.1g0.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Siirappi 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g3.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rusina 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g34kcal1.4g4.8g1g0g
Valittu annoskoko16g17kcal0.7g2.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.4g1.2g0.3g0g
Arvot/100g100g106kcal4.3g14.7g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428