Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g26kcal2.2g1.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko16g13kcal1.1g0.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.6g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g81kcal6.7g3.7g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803