Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g3.8g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g3.8g3.2kcal0g0.7g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)3.8g14kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g98kcal1g10g5.6g1.2g
Valittu annoskoko17g49kcal0.5g5g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna8g25kcal0.3g2.5g1.4g0.3g
Arvot/100g100g295kcal3g30.1g16.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144864