Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Nauris 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika, punainen1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g12kcal0.2g1.6g0.2g0.4g
Valittu annoskoko16g6kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g37kcal0.6g4.9g0.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753