Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 1.8g1.2kcal0.3g0g0g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g6kcal0.6g0.6g0g0g
Valittu annoskoko16g3kcal0.3g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna8g2kcal0.2g0.2g0g0g
Arvot/100g100g20kcal1.8g1.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167