Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino2.4g8.3kcal0.6g1.3g0.1g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g3.9g2.5kcal0.5g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g36kcal3.8g2.8g1g0.2g
Valittu annoskoko16g18kcal1.9g1.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal1g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.6g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930