Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1.2g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g4.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g43kcal4.4g1.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko16g21kcal2.2g0.8g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1.1g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g131kcal13.4g4.9g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426