Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 12g17kcal1.9g0g1g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g2.3g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Aurajuusto1.4g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g50kcal4.6g0.2g3.2g0g
Valittu annoskoko16g25kcal2.3g0.1g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal1.2g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g153kcal14.1g0.6g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022