Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile9g13kcal1.8g0.1g0.6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.1g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g64kcal6.2g0.2g4.4g0g
Valittu annoskoko16g32kcal3.1g0.1g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal1.6g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g196kcal18.9g0.6g13.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731