Marenki

Netistä löydetty ohje, sivustoa en enää muista.

Vatkaa valkuaist kovaksi vaahdoksi, lisää makeutusaine koko ajan vatkaten.

Lisää etikka (3 tippaa) loppuvaiheessa.

Tee 2 pyöreätä pohjaa tai 1 pellin kokoinen.

Paista 125 asteessa 60-70min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 15g6.5kcal1.5g0.1g0g0g
Väkiviinaetikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.9g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g20kcal3g1.8g0g0g
Valittu annoskoko16g10kcal1.5g0.9g0g0g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.8g0.5g0g0g
Arvot/100g100g60kcal9.1g5.5g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311932