Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.4g13kcal0g0g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g2.7g10kcal0.4g1.5g0.2g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustikka pirkka 200 g3.9g1.3kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.9g3.3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g75kcal1.4g8g4g0g
Valittu annoskoko16g38kcal0.7g4g2g0g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal0.4g2g1g0g
Arvot/100g100g231kcal4.3g24.5g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618