Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g3.6g15kcal0.9g0.1g1.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.9g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Ricotta, Castelli4.6g7.8kcal0.6g0.1g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.7g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Voi 0.9g6.6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g87kcal4.8g1.4g6.8g0g
Valittu annoskoko16g43kcal2.4g0.7g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g22kcal1.2g0.4g1.7g0g
Arvot/100g100g266kcal14.7g4.3g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194