Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.9g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Seiti x-tra4.7g3.7kcal0.8g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g27kcal1.8g1.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko17g14kcal0.9g0.8g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g82kcal5.5g4.8g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842