Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g3g13kcal0.2g2g0.5g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)1g6.9kcal0g0g0.8g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl2.1g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maitorahka (Pirkka)6.8g4.5kcal0.8g0.3g0g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vadelma 1.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mustikka metsä- 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g59kcal2.4g6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko17g29kcal1.2g3g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal0.6g1.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g178kcal7.3g18.2g8.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475