Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g3.2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 4.4g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl2.2g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g3.5g6kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g26kcal1.8g1.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko16g13kcal0.9g0.9g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g79kcal5.5g5.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759