Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.7g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.3g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g12kcal0.2g1.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko16g6kcal0.1g0.6g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.7g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142906