Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)2.6g2.8kcal0.4g0.1g0.1g0g
Paprika punainen 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Munakoiso 3.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle2.3g3kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g22kcal1.2g2.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko17g11kcal0.6g1.1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g66kcal3.6g6.7g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880