Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai3.2g11kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)2.5g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Pätkis, 18g1.3g6.6kcal0g0.8g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Taloussuklaa, Fazer1.2g6.4kcal0g0.7g0.4g0.1g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g122kcal2g14.4g6.2g0.6g
Valittu annoskoko17g61kcal1g7.2g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g31kcal0.5g3.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g370kcal6.1g43.6g18.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319