Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)3.7g5.4kcal1g0.1g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g4.7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Herkkusieni 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g27kcal3.2g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko17g13kcal1.6g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.8g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g81kcal9.7g2.4g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248029