Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli6.2g11kcal0.8g0.2g0.7g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g3.4g1.4kcal0.3g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1g0.6kcal0g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g9kcal0g0g1g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g2.5g10kcal2g0.2g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)1.5g5.2kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g74kcal6.6g2.4g4.2g0.4g
Valittu annoskoko17g37kcal3.3g1.2g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal1.7g0.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g224kcal20g7.3g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915