Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi2g7kcal1g0.7g0g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g2g7.3kcal0g1.9g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl3.9g14kcal0.5g2.5g0.1g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.3g8.1kcal0.2g0g0.8g0g
Rusina 1.2g3.4kcal0g0.7g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2g18kcal0g0g2g0g
Kesäkurpitsa3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g117kcal3.4g12.2g5.8g0.6g
Valittu annoskoko17g59kcal1.7g6.1g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g29kcal0.9g3.1g1.5g0.2g
Arvot/100g100g352kcal10.2g36.7g17.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405