Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g4.7g26kcal0.3g2.7g0.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.2g4.2kcal0g0g0.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g5.9g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g3.5g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g78kcal1g6.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko17g39kcal0.5g3.1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g20kcal0.3g1.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g236kcal3g18.7g7.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418