Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g14g21kcal2.9g0g1g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g49kcal5.8g1.2g2g0.2g
Valittu annoskoko17g24kcal2.9g0.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal1.5g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g147kcal17.5g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449