Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio7.8g5.1kcal0.8g0.3g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.5g1.1kcal0.2g0g0g0g
Mansikka 6.3g2.9kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g18kcal2g1.6g0g0.2g
Valittu annoskoko17g9kcal1g0.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.5g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g55kcal6g4.8g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191