Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 2.6g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.6g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 6.5g3kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g57kcal1.2g6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko17g29kcal0.6g3g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.3g1.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g172kcal3.6g18.1g8.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709