Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.3g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 3.9g8.7kcal0.7g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi laimennettu 4.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.7g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g33kcal2g2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko17g17kcal1g1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.5g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6g6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978