Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.9g6.7kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g2.9g11kcal0.1g2.7g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g4.1g1.6kcal0g0.4g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.2g7kcal0.2g0.1g0.6g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g1.6g2.8kcal0.2g0.1g0.2g0.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.2g3.9kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g102kcal1.6g12g5.4g1.8g
Valittu annoskoko17g51kcal0.8g6g2.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna8g25kcal0.4g3g1.4g0.5g
Arvot/100g100g304kcal4.8g35.9g16.2g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255