Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g1.4g1.8kcal0.2g0.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 6.8g4.3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g28kcal1.8g2.2g1.4g0g
Valittu annoskoko17g14kcal0.9g1.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g85kcal5.5g6.7g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915