Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu4.4g16kcal0.5g3.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.7g0.5kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Voi 1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.7kcal0g0g0.2g0g
Appelsiini, kuorittu 2.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g85kcal2.4g10.2g4g0g
Valittu annoskoko17g42kcal1.2g5.1g2g0g
Annoskoko puolitettuna8g21kcal0.6g2.6g1g0g
Arvot/100g100g255kcal7.2g30.7g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429