Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Currytahna punainen0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g6.3g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Katkarapu 8.5g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g42kcal2.6g0.6g3g0g
Valittu annoskoko17g21kcal1.3g0.3g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.7g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g128kcal7.8g1.8g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666