Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g1.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)0.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g22kcal0.6g2.8g0.8g1.2g
Valittu annoskoko17g11kcal0.3g1.4g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.2g0.7g0.2g0.3g
Arvot/100g100g68kcal1.8g8.4g2.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251610