KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.1.5g5.1kcal0.1g1g0g0.1g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g3.9g5.1kcal0.7g0.1g0.2g0g
Findus wokki Classic 500G3.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g2.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g28kcal1.8g2.8g1g0.2g
Valittu annoskoko17g14kcal0.9g1.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.4g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865