Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 1.6g1.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Herne 2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Isot katkaravut (rainbow)3.5g3.5kcal0.8g0g0g0g
Tumma pikariisi, Risella1.5g5kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Basilika, tuore0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g32kcal2g2.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko17g16kcal1g1.4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.5g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g96kcal6g8.4g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652