Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 2.2g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 0.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g26kcal1.4g2.2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko17g13kcal0.7g1.1g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.4g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g79kcal4.2g6.6g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704