Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g2.9g16kcal0.1g1.5g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g0.2g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g115kcal2g12g6g0g
Valittu annoskoko17g57kcal1g6g3g0g
Annoskoko puolitettuna8g29kcal0.5g3g1.5g0g
Arvot/100g100g345kcal6g36.1g18.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840